+ Meer informatie

Waterschapsbank komt spoedig met guldenslening

1 minuut leestijd

AMSTERDAM (ANP) - De Nederlandse Waterschapsbank gaat een obligatielening uitschrijven van ƒ 150 miljoen met warrants.

De obligaties dragen een rente van van 8 5/8 procent. De koers van uitgifte is vastgesteld op 100,65. De lening zal worden afgelost a pari op 28 maart 2001. Het emmissiesyndicaat staat onder leiding van de ABN/Amro en een aantal internationale banken. Dat heeft de ABN meegedeeld.

De Waterschapsbank zal tevens 150.000 warrants uitgeven tegen een koers van / 17,75 per warrant. Uitoefening is uiterlijk 27 maart 1992 mogelijk, waarbij de houder het recht heeft in te schrijven op een 8 5/8 procent obligatie a pari per warrant. Dit betekent dat de lening kan worden verhoogd tot maximaal / 300 miljoen. Voor de obligaties en warrant zal een beursnotering worden aangevraagd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.