+ Meer informatie

Grote poppen- en berenbeurs

Maakt u ook karakterpoppen? Stuur een foto!

1 minuut leestijd

Levensechte poppen. De foto's ervan lijken wel portretten van 'echte' kinderen of volwassenen. Ermee spelen is meestal niet de bedoeling. Daarvoor zijn ze te kostbaar. Soms worden duizenden guldens voor zo'n pop gevraagd!

Op 10 en 11 november kunt u in Ahoy' te Rotterdam een poppen- en berenbeurs bezoeken. Er is informatie over cursussen poppen en beren maken met diverse technieken, u kunt er (les)materiaal kopen, boeken, poppenstandaards, gietporselein, ovens, enz. En vanzelfsprekend: poppen!

Vele poppenmaaksters uit binnen- en buitenland zijn aanwezig met hun mooiste collecties. Ook zijn er beren en antieke poppen, en u kunt een oude pop gratis laten taxeren.

Ahoy', Zuiderparkweg 2030, Rotterdam. Geopend van 10 tot 17 uur. Toegang 10 gulden. Meer informatie: Niesje Wolters van Bemmel, 0578620502.

Stuur een foto!

Poppen maken wordt niet alleen gedaan door "beroeps"-mensen. Ook veel amateurs en hobbyisten steken er tijd en geld in. We vermoeden dat er onder onze lezers ook wel van deze amateurs zullen zijn. We zouden graag met hen in contact komen. Stuur ons een briefje, liefst met wat foto's. Die krijgt u uiteraard terug. Ten overvloede: Het gaat niet om (al dan niet gebreide) knuffelpoppen en -beesten e.d.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.