+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

1 minuut leestijd

1. Van tijd tot tijd geeft de redactie een themanummer uit. Deze keer is gekozen voor het thema: ‘Arm en rijk’. De redactie hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan de bezinning die hierover op vele fronten wordt gevoerd, en die in de afgelopen maanden door de ontwikkelingen in deze wereld een onverwachte actualiteit heeft gekregen.

2. In de kring van de redactie zijn enkele zaken het vermelden waard. Om te beginnen wensen we de voorzitter van de redactie (en van het comité), br. D. Koole, hartelijk geluk met de nieuwe levensfase die hij op 17 november j.l. mocht ingaan: hij trad in het huwelijk met zr. A.M. Schnabel. We wensen hen samen Gods zegen toe. Een andere welgemeende felicitatie is voor dr. G.C. den Hertog; onze generale synode benoemde hem op 3 oktober j.l. tot hoogleraar aan de Theologische Universiteit in Apeldoorn, o.a. om het vak ethiek te doceren. Voor hem en zijn vrouw (minder voor hun kinderen) betekent dat dat er de komende tijd heel veel veranderingen zullen plaatsvinden. Onze God zegene hen daarbij!

Namens de redactie,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.