+ Meer informatie

Apeldoorner bijna onherkenbaar na mishandeling

1 minuut leestijd

APELDOORN - De politie stelt een onderzoek in naar de ernstige mishandeling zondagmorgen vroeg van een 30-jarige Apeldoorner.

De man is waarschijnlijk met een smoes uit huis gelokt en daarna ernstig mishandeld en in Deventer achtergelaten. Hij kon niet eerder dan gisteren een verklaring afleggen en is bijna onherkenbaar door de verwondingen in zijn gezicht.

De man werd in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks twaalf uur gebeld over een auto die hij te koop had staan. Ondanks het late tijdstip besloot hij rond 01.00 uur een proefrit met de aspirant-koper te maken.

Toen beiden met de auto terugkwamen, werd de man plotseling in een wurggreep gepakt door een tweede man mishandeld. In Deventer werd hij geschopt en van zijn auto en sieraden beroofd.

Het slachtoffer is uiteindelijk naar een bedrijf gestrompeld, waar een ambulance en de politie werden gebeld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.