+ Meer informatie

Eerlijke voorlichting

1 minuut leestijd

- KERKRADE — Het CDA is een partij die aan „eerlijke Voorlichting" doet. Dit in contrast met de Partij van de Arbeid, die in de laatste fase van de campagne de discussie „op jammerlijke wijze" heeft verlaagd tot het „smijten v^n aantijgingen" richting CDA-lijsttrekker. 'Deze stelling heeft CDA-lijsttrekker Van Agt zaterdagavond verkondigd in een stampvolle Rodahal in Kerkrade. (]}ijna 2.000 mensen). Hij toonde zich overigens weinig ongerust over het effect van de gelaakte PvdA-activiteiten: „S6 mei wordt een feestdag voor ons. Wij gaan het maken", aldus Van Agt.

In de steeds feller wordende discussie over de huurplannen van het CDA beperkte Van Agt zich in Kerkrade tot het simpelweg verklaren dat de PvdA-aanvallen „pure misleiding" zijn, omdat zij niet stroken met het CDA-verkiezingsprogramma. Van Agt herhaalde kort dat zijn partij de huurders met lage inkomens niet wenst te pakken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.