+ Meer informatie

Rotterdammer in kaak geschoten

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — Een 26-jarige Rotterdammer is in de nacht van dinsdag op woensdag door twee onbekende mannen in zijn kaak geschoten.

Het slachtoffer werd door de twee mannen op de Nieuwe Binnenweg gedwongen mee te gaan naar een afgelegen woning. Daar werd hij op een stoel gebonden. Een vuurwapen werd vervolgens tegen zijn kaak gezet en afgeschoten, aldus het relaas van de Rotterdammer, die zich dinsdagnacht met ernstige verwondingen aan de kaak en in de mond aan het hoofdbureau van politie meldde.

De man werd daarop voor behandeling naar het Dijkzigt-ziekenhuis overgebracht. De politie vond bij het onderzoek in de betreffende woning inderdaad bloedsporen en een kogel. Over het motief van de aanslag bestaat volgens de politie nog geen aanwijzing.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.