+ Meer informatie

Steunhetvolk

6iro:4207668

1 minuut leestijd

KAGOSHIMA Dertien schipbreukelingen werden door de Japanse kustwacht uit de zee opgeppikt, na de aanvaring met een Amerikaanse kernonderzeeër.

De brute onderdrukking van het Afghaanse volk door een Russische bezettingsmacht die het regime van president Barbrak Karma! in het zadel houdt, neemt met de dag ernstiger vorm aan. Wat Zijn de feiten? Meer dan 90.000 Russische troepen, ondersteund door tanks, helicopters en ander oorlogstuig - blijven dood en verderf zaaien onder de bevolking van Afghanistan. Een proces waarbij Russen zelfs hel gebruik van GIFGASSEN en NAPALM niet schuwen. Elke dag dat dit onrecht langer voortduurt kost mensenlevens. Meer daneen miljoen vrouwen en kinderen zijn deze hel ontvlucht en leven in erbarmelijke omstandigheden irijentenkampen in Pakistan, Wat kunnen wij Nederlanders hier aan doen? • Massaal onze afkeuring uitspreken over deze onrecht matige Russische bezetting die het Afghaanse volk haar vrijheid en democratische zelfbeschikkingsrecht ontneemt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.