+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

1 minuut leestijd

In dit extra dikke nummer treft u - traditiegetrouw in juni - een weergave aan van de inhoud van de ambtsdragersconferentie 2010, die op 27 maart jl. in het kerkgebouw van Nijkerk gehouden werd. Drs. Huijgen, predikant van de gemeente van Genemuiden en docent dogmatiek aan de Theologische Universiteit van Apeldoorn, refereerde over het onderwerp: ‘Dat beleef ik toch anders’. U kunt het gebodene rustig nalezen, inclusief al datgene wat er verder op die dag passeerde.

Daarvóór kunt u een tweede artikel lezen over het parttime-predikantsschap, als vervolg op het eerste artikel, dat in het maartnummer verscheen.

Namens de redactie,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.