+ Meer informatie

26 mei verkiezingen

1 minuut leestijd

DEN HAAG — De Centrumpartij heeft van de Haagse politie vergunning gekregen om vanmiddag op het Malieveld in Den Haag te demonstreren. Volgens de politie was er vergunning aangevraagd voor zestig personen. Voor zover bekend wordt betoogd tegen de „verkrachting van de democratische rechtsorde".

beleidsambtenaren uit de EG-landen heeft er nu toe geleid, dat in de toekomst beleidsbeslissingen zullen kunnen De Centrumpartij protesteert tegen het ongeldig verklaren van haar kandidatenlijst in de kieskringen Rotterdam, Dordrecht, Leiden én Haarlem. Deze hoofdstembureaus vonden de lijsten van de Centrumpartij niet voldoende ondersteund omdat de handtekeningen door onjuiste voorlichting zouden zijn verkregen. De geschillenkamers van Gedeputeerde Staten van Noord- en Zuid-Holland bevestigen deze beslissing.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.