+ Meer informatie

WILT U MEER WETEN?

2 minuten leestijd

kan dat voor hulpmiddelen en geneesmiddelen. Uw dit punt nader bericht. DIT IS EEN PUBLICATIE VAN HET MINISTERIE VAN WVC. Er is een speciale brochure ontwikkeld waarin alles nog eens duidelijk op een rijtje is gezet. U vindt deze brochure komende week in bijna alle omroepbladen. Leest u geen omroepblad, dan kunt u de brochure door middel van onderstaande coupon aanvragen. Voor meer informatie kunt u ook bellen met het speciale gratis informatienummer 06-0613, op werkdagen tussen 11.00 en 19.00 uur. U wordt dan te woord gestaan door medewerkers van de Stichting de Ombudsman. Uw ziekenfonds of particuliere verzekeraar zal u de komende tijd nader berichten over de exacte veranderingen in uw eigen situatie. Ja, stuurt u mij de brochure "Het nieuwe stelsel van ziektekostenverzekeringen" Naam: _ Straat: _ Postcode: Plaats: Telefoon: S.v.p. duidelijk invullen, uitknippen en in een open envelop (zonder postzegel) opsturen naar: Ministerie van WVC, p/a Antwoordnummer 10490, 2700 WB Zoetermeer. risico al. Uw verzekeraar kan u daarnaast vanaf 1/1/92 de mogelijkheid bieden een eigen risico te nemen in het AWBZ-pakket, waar een verlaging van de nomidelen daaruit; in 1992 kan dat voor hulpmiddelen en geneesmiddelen. Uw verzekeraar is overigens niet verplicht u de mogelijkheid van een eigen risico in de AWBZ te bieden en zal u ook op dit punt nader berichten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.