+ Meer informatie

Van de redaktie

1 minuut leestijd

Uit de reakties, die sedert de verschijning van het vorige nummer van ons blad zijn ingekomen blijkt, dat er belangstelling is voor de uitgave van preken en van de artikelen van Ds. Kok over de „Pelgrimsreis”. Dit geeft goede hoop, dat er met de uitgaven van preken kan worden begonnen en ook dat de artikelen van Ds. Kok in boekvorm zullen kunnen verschijnen.

Dit bericht moge anderen, die hiermee instemmen en dat nog biet gemeld hebben, aansporen daarvan aan mij bericht te geven.

P. S. Nog even een persoonlijke mededeling. Het zag er naar uit, dat ik nog tweemaal zou moeten worden geopereerd. Dit deelde de chirurg mij mede, toen ik vorig jaar in het ziekenhuis lag en toen ook operaties onderging. Na nader onderzoek, ook aan de hand van foto’s, liet de chirurg mij nu weten, dat hij het verantwoord acht (nog) niet tot operatie over te gaan. De Heere maakt het ook in dit opzicht wel

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.