+ Meer informatie

V. en D. deed drie jaar over opkopen KBB-certificaten

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — Vroom en Dreesmann heeft er drie jaar over gedaan om via aankopen op de beurs in het bezit te komen van 40 pet van (certificaten van) aandelen Koninklijke Bijenkorf Beheer KBB.

Dit heeft KBBvoorzitter van de Raad van Bestuur drs. J. Bons jr. gezegd tijdens een persconferentie over het jaarverslag.

De heer Bons zei er bij dat in de laatste maanden voor de ontdekking door KBB van de transacties V. en D. in een hoger tempo kocht. ,,Ze hebben het heel slim gedaan", voegde hij er aan toe.

De heer Bons zei verder dat het pakket nu voorlopig zal worden geblokkeerd in een uiterlijk 1 Juli (of zoveel vroeger als mogelijk is) op te richten aparte BV waarin KBB en V. en D. elk voor de helft zullen deelnemen.

„V. en D. kan ten allen tijde uit deze BV stappen maar daar ziet het voorlopig nog niet naar uit", aldus de heer Bons. Hij zei nog dat is gepraat met institutionele beleggers om het pakket door te plaatsen, maar dit is afgesprongen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.