+ Meer informatie

Vorstelijk

1 minuut leestijd

Vorige maand was koningin Beatrix in Born, Limburg. Ze verrichtte daar de officiƫle opening van de vernieuwde NedCar-fabriek. In deze fabriek worden personenauto's van Volvo en Mitsubishi geproduceerd. De Koningin kreeg in een treintje een rondleiding door de diverse produktie-afdelingen van de fabriek.
Prins Bernhard reikte op 18 december in het militaire luchtvaartmuseum in Soesterberg de ere-diploma's van het Generaal Snijders Fonds uit. Mevrouw luitenant ter zee Eikelenboom ontving een erediploma, vanwege een geslaagde riskante reddingsoperatie per helikopter. Het tweede ere-diploma was voor de projectleider van het bouwteam van het Lambach-vliegtuig. Leden van een Delftse vliegtuigbouwkundige studentenvereniging vormden het team. Tevens onthulde de prins een vitrine in de Generaal Snijdershal van het museum.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.