+ Meer informatie

Toestand vrouw Koreaanse president nog zeer ernstig

AANSLAG IN JAPAN

1 minuut leestijd

Een woordvoerder van de Zuidkoreaanse president Park, op welke president in Japan een aanslag is gepleegd, heeft meegedeeld dat mevrouw Park er ernstig aan toe is. Zij heeft een hersenoperatie ondergaan die vijf uur en 40 minuten heeft geduurd. De dader van de aanslag is Moen Sai-Kwang, een 22-jarige Koreaan, die met een toeristenvisum uit Osaka was gekomen. Zijn papieren stonden op naam van Joekio Josjii, een 24-jarige vakbondsfunctionaris uit de Japanse provincie Osaka. Deze heeft verklaard dat iemand zijn pas moet hebben nagemaakt. (Zie ook pagina 5)

Laatste nieuws
SEOEL — Donderdagavond plaatselijke tijd is mevrouw Park Chung- Lee overleden aan haar verwondingen, zo heeftt een presidentiële woordvoerder bekend gemaakt. Mevrouw Park is te 19.00 pl. tijd in het ziekenhuis van de nationale universiteit in Seoel overleden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.