+ Meer informatie

Herder

1 minuut leestijd

Afscheid en intrede zondag 28 januari

NED. HERV. KERK

Afscheid: van Aalst, F. Hoek; van Aalten, J. H. van Hunnik; van Eindhoven als geestelijk verzorger van het Diakonessenziekenhuis, B. Zoodsma; van Montfoort, C. Stelwagen; van IJmuiden-Zuid, R. G. J. Timmers.

Intrede: te Broek in Waterland (part-time), H. J. Ekker; te Streekgemeente Vredewold-Westerdeel, kand. B. Stigter; te Vroomshoop-Daarlerveen, H. van Wingerden; te Wassenaar A. M. A. Hellendoorn; in de Nederlandse gemeente te Sydney (Uniting Church of Australia), F. P. Leever.

GEREF. KERKEN


Afscheid: van Nijverdal, F. J. van der Wal; van Vroomshoop, L. van Wijngaarden; van Waalre (herv.geref.), dr. H. J. Veltkamp; van Zeist, K. A. Firet.

Intrede: te Gorinchem als geestelijk verzorger van het Beatrixziekenhuis (part-time), mevr. drs. L. H. Stel; te Vlaardingen als geestelijk verzorger van verpleeghuis het Zonnehuis, drs. N. C. de Fockert.

EVANG. LUTHERSE KERK

Afscheid: van Utrecht, H.J.A. Haan

BAPT. GEMEENTEN

Intrede: te Sneek, K.M. Gerritsen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.