+ Meer informatie

NIEUWERKERK A/D IJS-

1 minuut leestijd

SEL - Het hervormde jeugdwerk in Nieuwerkerk aan den IJssel houdt zaterdag voor de vijftiende keer de jaarlijkse rommelmarkt. De markt wordt gehouden op het plein om en nabij het hervormd kerkelijk centrum. De opbrengst is deels bestemd voor een bouwproject in Israël en een medischproject in Nepal. Daarnaast voor restauratie van de hervormde kerk in Sebaldeburen en voor eigen jeugdwerk.

WADDINXVEEN - Prins Bemhard opent op dinsdag 7 mei officieel het nieuwe kantoorgebouw van Baas Beheer BV in Waddinxveen. Baas Beheer voert de directie over elf werkmaatschappijen. Deze kunnen een totale infrastructuur van kabels en leidingen zelfstandig aannemen en uitvoeren met eigen personeel en materieel. Tot het werkterrein behoren gas-, water-, elektra-, en rioleringsnetten, centrale-antenne-inrichtingen, data- en telecommunicatie, verkeerssignalering en stortgaswinning.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.