+ Meer informatie

Wolvreters

1 minuut leestijd

Antwoord: Vooral voor gepensioneerden en voor mensen die zittend werk doen, is een dagelijkse wandeling of fietstocht even belangrijk als bij voorbeeld gezonde en gevarieerde voeding. U mag dus die strandwandelingen van vijf kilometer per week wel in dagelijkse uitstapjes verdelen. Het gaat namelijk niet om de lengte, maar om de dagelijkse beweging. Forceer u dus niet, maar blijf actief in de buitenlucht, dat wil zeggen in een zuurstofrijke omgeving, want dat is het beste voor de longen en voor uw bloedsomloop, tegen botontkalking en nog andere ouderdomskwalen. Dat een vrouw waarschuwde voor slijtage, is Onder een eetservies van Felda Porzellan staat het teken PSTAG. Is dat een bekend merk? Antwoord: De letters PST staan voor: Porzellan Steingut Terracotta en AG is de afkorting van Aktiengesellschaft (Naamloze Vennootschap). Het servies van Felda-porselein is nieuw en heeft slechts tweedehandswaarde. Hierbij zenden wij u een paar diertjes en eitjes of wat het ook mag zijn, die steeds weer onder ons wollen vloerkleed lig

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.