+ Meer informatie

Puzzel 278

2 minuten leestijd

Ik denk dat nu zoetjesaan de vakantie voor iedereen op z'n eind loopt. Hebben jullie nog iets meegemaakt dat de moeite waard is? Schrijf het me! Ik ben zelf een saaie piet, maar ik houd erg van sterke of spannende verhalen.

Zijn jullie al weer in staat om met de puzzels mee te doen? En zijn er nog jonge RD-makkers die zeggen: „Vooruit, ik heb het al tien keer voor me uitgeschoven, maar nu ga ik meedoen!" Mooi zo, ik wacht op jullie aanmelding.

Om met iedereen —oude én nieuwe vrienden— goeie maatjes te blijven, beginnen we de nieuwe maand met een niet-moeilijke puzzel. Tenminste, dat lïjkt mij zo. Je vindt hieronder twee rijen met namen, één met nummers en één met hoofdletters e

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.