+ Meer informatie

Nieuwe eerste burger voor Leersum

1 minuut leestijd

LEERSUM —Met ingang van 16 juni a.s. zal de gemeente Leersum weer over een eigen burgemeester beschikken. De commissaris van de Koningin heeft medegedeeld dat in de vacature benoemd is de heer mr. G. J. de Graaf, geboren op 28 februari 1950. De heer De Graat, thans beleidsmedewerker op het ministerie van Binnenlandse zaken, is lid van de WD en Nederlands Hervormd. Hij is woonachtig in Voorschoten, is gehuwd en heeft twee kinderen.

DELFT Vrijdag maakten achttien agenten van de Delflse politie een einde aan de bezetting van de bestuursvleugel van de lerarenopleiding, die .vanaf donderdag bezet werd gehouden door twintig studenten. Ze waren het niet eens met het besluit van minister Pais (Onderwijs) om het schoolgeld voor het HBO te verhogen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.