+ Meer informatie

Nieuwe gymzaal Woudrichem

1 minuut leestijd

WOUDRICHEM — A.s. vrijdag 11 maart zal de eerste steen worden gelegd voor de bouw van een gymnastieklokaal aan de Adriaan van Alkmaarstraat te Woudrichem. Deze eerste steenlegging zal worden verricht door mevr. A. M. Werther-Van Suijlekom, wethouder van sportzaken van de gemeente Woudrichem. De bouw van dit gymnastieklokaal zal geschieden door aannemersbedrijf Van Straten b.v. te Eindhoven. De totale stichtingskosten zullen 633.792,- gaan bedragen. Naar verwachting zal het gymnastieklokaal medio augustus a.s. in gebruik kunnen worden genomen. Het ligt in de bedoeling dat alle leerlingen van de basisschool in de kern Woudrichem in dit' gymnastieklokaal les zullen krijgen in het vak lichamelijke oefening.

De in Woudrichem gevestigde sportverenigingen zullen in de avonduren ook van de te bouwen sportzaal gebruik gaan maken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.