+ Meer informatie

Man overlijdt na botsing tegen mast

3 minuten leestijd

ARNHEM - Een 31-jarige man uit Huissen is maandagavond om het leven gekomen nadat hij met zijn wagen op de Cattepoelseweg in Arnhem tegen een trolleymast was gebotst. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Door nog onbekende oorzaak verloor de Huissenaar vermoedelijk de macht over het stuur.

Friezin komt om in Noorwegen

DOEZUM - Een 37-jarige vrouw uit het Friese Doezum is tijdens haar vakantie in Noorwegen omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeluk. Zij reed op haar motor door een tunnel, gevolgd door haar echtgenoot. Bij het verlaten van de tunnel werd ze verblind door de zon en botste ze tegen een vangrail.

Dordtenaar slaapt roes uit voor overgang

DORDRECHT - In de nacht van maandag op dinsdag is een 44-jarige man uit Dordrecht betrapt met te veel drank op achter het stuur. De politie kreeg een tip dat een automobilist stilstond voor de slagbomen van de spoorwegovergang. De man was gestopt voor een passerende trein en tijdens het wachten in een diepe slaap gevallen.

College Elburg pakt wateroverlast aan

ELBURG - Het college van B en W van de Gelderse gemeente Elburg heeft gisteren 335.000 euro beschikbaar gesteld voor het verminderen van de wateroverlast op diverse locaties in 't Harde. De de afgelopen drie weken is er twee keer een hevige regenbui gevallen waarbij straten en kelders in 't Harde overliepen.

Dief steelt korset uit verzorgingshuis

LEERDAM - Ook het inbrekersgilde kan ijdel zijn. Dat bleek gisteren in Leerdam, waar personeelsleden van verzorgingshuis Huis ter Leede op Het Eiland ontdekten dat er twee korsetten uit de linnenkast gestolen waren. De verdwenen korsetten vertegenwoordigen een waarde van ongeveer 330 euro.

Rotterdammer (37) komt om bij ongeval

MAASDIJK - Een 37-jarige Rotterdammer is gistermiddag om het leven gekomen bij een bedrijfsongeval in Maasdijk. De man was bezig met takelwerkzaamheden op het bedrijventerrein Honderdland. Door onbekende oorzaak viel er een stalen balk los uit de takel en kwam op het slachtoffer terecht.

Vrachtauto veroorzaakt ravage Oud-Beijerland

OUD-BEIJERLAND - Een ongeluk met een vrachtwagen heeft gisteren op de N217 in Oud-Beijerland voor een ravage gezorgd. De 49-jarige bestuurder uit het Brabantse Rucphen reed met zijn voertuig over een drempel toen de laad- en losklep open schoot. Hierdoor belandde over een lengte van meer dan 50 meter een grote hoeveelheid glas op het wegdek.

Stroomstoring op Voorne

ROCKANJE - Energiebedrijf Eneco had gisteren opnieuw te kampen met een stroomstoring. Nu waren circa 3000 huishoudens op het eiland Voorne de dupe. Van 15.45 tot 18.15 uur viel de stroom uit in Rockanje, Oostvoorne en het buitengebied van Hellevoetsluis. Gisteravond kon Eneco nog niet melden wat de oorzaak van de storing was. Wel liet het energiebedrijf weten een onderzoek in te stellen.

Urker komt om in Normandië

URK - De 28-jarige W. Bakker uit Urk is zondag tijdens zijn vakantie in Normandië (Frankrijk) overleden aan de gevolgen van een ongeluk. Het ongeval gebeurde toen hij in de tuin van zijn vakantiewoning bezig was met de voorbereidingen voor een vistocht en zijn hengel tegen een elektriciteitskabel kwam. Bakker werd geëlektrocuteerd en was op slag dood.

Vlieland krijgt stroom van de wal

VLIELAND - Binnenkort wordt Vlieland als laatste Waddeneiland aangesloten op het landelijke stroomnet. Gisteren is de elektriciteitskabel aan wal gebracht. De haspel met de 10 kilometer lange kabel wordt deze week afgerold naar Harlingen. De eilanders kregen tot nu toe hun stroom van een eigen centrale.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.