+ Meer informatie

Taxichauffeur in Heerlen doodgestoken

1 minuut leestijd

HEERLEN — In de nacht van zaterdag op zondag is de 23-iarige taxichauffeur G. J. Meeuwsen uit Heerlen in de buurt van een woonwagencen(rum in die stad dood in zijn auto aange; troffen.

Hij bleek door verscheidene steken in I de borst om het leven te zijn gebracht. ' De politie van Heerlen heeft dit zondag bekendgemaakt. De portemonnee van ; het slachtoffer bleek te zijn ontvreemd. : Uit het onderaoek is komen vast te staan dat hij één of meer personen vanaf : de Kasteellaan In Heerlen moet hebben i vervoerd, aldus de politie, die bij het ; onderzoek de hulp heeft ingeroepen van het recherche-bijstandsteam.

Dat hij niet eerder werd gevonden schrijft de Zwolse politie toe aan de mist. In de loop van zondag overleed Meuleman aan zijn verwondingen in een Zwols ziekenhuis. Monique van Veen was op slag dood toen zij zondagmiddag de Heinoseweg overstak en door een auto werd gegrepen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.