+ Meer informatie

Agenda's en kalenders voor 1995

3 minuten leestijd

Het laatste blad van de kalender wordt omgedraaid, in de agenda resten nog enkele blanco pagina's... De volgende agenda's en kalenders voor het komende jaar werden ons toegestuurd.

Nibud-agenda; uitg. Nibud, Den Haag; ƒ 11,50.

Ook voor 1995 heeft het Nibud zijn bekende agenda uitgegeven. Wie overzicht wil krijgen en houden op z'n financiën kan er dit boekje voor gebruiken. Autokosten, kledinguitgaven, dagelijkse boodschappen en dergelijke kunnen bijgehouden worden.

Verder staan er handige tips in om geld te besparen en artikeltjes over onderwerpen als kosten voor een eerste kind, bijverdiensten, sparen voor vervanging wasmachine enz. Verder zoals altijd het papier om een jaarbegroting op te stellen. De prijs is incl. verzendkosten. Te bestellen door overmaking van het bedrag op giro 368700 t.n.v NIBUD, Den Haag, onder vermelding van Agenda.


Kerkewerkagenda; Uitg. Boekencentrum, Zoetermeer; ƒ 10,-.

Met o.a. allerlei adressen van kerken en kerkelijke instellingen. Vermeldt voor elke dag een te lezen bijbelgedeelte, terwijl voor de zondag een hele pagina is gereserveerd, met ook een bijbelgedeelte voor de kindernevendienst.


Lichtstralen uit het Woord; Uitg. Medema/ Berea Bytes, Vaassen; ƒ 16,95.

Evangelische dagkalender met voor elke dag een korte meditatie over een bijbeltekst en twee te lezen bijbelgedeelten; op de achterkant van de bladzijde verhaaltjes, gedichten, of een vervolg op de meditatie. Verkrijgbaar op diskette, als boekje en als scheurkalender met blok en schild.


Voor hart en huis; uitg. Groen, Leiden; ƒ 12,50.

Voor de 28e maal verschijnt dit bekende bijbels dagboek. Vier predikanten (Budding, De Knegt, Van Heteren en Zippro) behandelen elk per maand een bijbelboek. De uitgave is geïllustreerd met foto's van kerken.


Honingdruppels; uitg. Groen, Leiden; ƒ 17,45.

Onder redactie van de Vriend van Oud en Jong verschijnt ook voor 1995 deze scheurkalender. Verkrijgbaar in kalendervorm met schild of als boekje. Behalve de overdenkingen zijn ook verhalen, gedichten en spreuken opgenomen.


Ons Oranjehuis; uitg. Groen, Leiden; ƒ 13,95.

Dertien grote kleurenfoto's van leden van de koninklijke familie sieren deze bekende kalender. De voorplaat blijft mooi door het transparante schutblad.


Fotokalenders; uitg. Groen, Leiden; prijzen van ƒ 2,45 tot ƒ 12,50.

Voor de tweede maal brengt uitgeverij Groen zogenaamde Fatzer-kalenders uit, met prachtige kleurenfoto's en bijbeltekst (SV). Assortiment loopt van een kalender op formaat bladwijzer tot en met ± 20 x 20 cm. Ook een zakagenda met spiraal en kleurenfoto's is verkrijgbaar (ƒ 12,50).


Kunstkalender Goudse Glazen; Uitg. Commissie Behoud Sint Jan, Gouda; ƒ 30,-.

Kalender met zeven transparante afbeeldingen in kleur, waarvan zes met details uit de ramen van de. Goudse St.-Janskerk, formaat 16 X 23 cm. Door het transparante materiaal komt de warme kleurengloed van het gebrandschilderde glas prima uit. De voorplaat is 22 x 30 cm en laat het koorinterieur zien, waarin zich de oudste glazen bevinden.

Te koop bij de toeristenwinkel van de Sint Jan en bij boekhandel Smit aan de Korte Tiendeweg 19. Ook te bestellen, door overmaking van het bedrag plus ƒ 5,- verzendkosten op giro 402854 t.n.v. penningmeester Commissie Behoud Gouda's Sint Jan te Gouda. Meer informatie via tel. 01820- 12684.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.