+ Meer informatie

Sliedrechtenaren in 1992 duurder uit

1 minuut leestijd

SLIEDRECHT - De gemeente wil De Bonkelaar verkopen, zo bleek gistermiddag bij de presentatie van de begroting over 1992. Andere hoofdpunten waren de verhoging van de rioolbelasting met 100 gulden over vier jaar en de behoefte aan het versneld ontwikkelen van nieuw bedrijfsterrein. Bovendien blijken B en W nog steeds te hopen op een afslag van de A-15 aan de oostgrens van de gemeente.

De ogb gaat volgend jaar niet omhoog, in tegenstelling tot de kosten voor huwelijkssluiting (40 gulden), afvalstoffenheffing (60 gulden), leges voor bouwvergunningen, begrafenisrechten en rioolbelasting. De laatste verhoging is nodig vanwege de 22 miljoen gulden kostende verbetering van het rioolstelsel.

Over De Bonkelaar was wethouder De Besten nog vaag. Het ziet er naar uit dat De Bonkelaar wordt verkocht, terwijl de culturele raad zorg blijft dragen voor een gepland aantal theatervoorstellingen. Voor het personeel zullen regelingen worden getroffen. Nog dit jaar wil de wethouder een compleet plan presenteren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.