+ Meer informatie

Giften voor het Gratis-Lezers-Fonds

2 minuten leestijd

De giften voor dit doel, die hieronder worden verantwoord werden door de administratie, ontvangen.

Van de Penningmeester van het L.V. ontvingen wij geen verantwoording in deze, maar zou ook hij giften hebben ontvangen, dan zullen ook die t.z.t. worden verantwoord.

Vrijwel alle nu volgende bedragen werden door onze agenten ingezameld tijdens het aanbieden der kwitanties bij de Daniël-lezers, in enkele gevallen stonden de agenten hun incassovergoeding er voor af. Wij ontvingen dan:

van G. D. Vlasblom, agent te Slikkerveer ƒ 21.20; van Chr. Verhage, agent te Middelburg (wij ontvingen van hem reeds ƒ 13.13) nu ƒ 7.55, waarvan ƒ 6.25 van een collecte op de M.V.; van G. J. Lof, agent te Amersfoort ƒ 4.—; van Mej. P. Faasse, agente te Westkapelle ƒ 10.45; van A. Moree, agent te Nieuw-Beijerland ƒ 5.— van F. W. Dekker, agent te Vriezeveen ƒ 6.25; van B. Vos, agent te Uddel ƒ 6.40; van W. Schouten, agent te Capelle aan de IJssel ƒ 5.20; van G. v. d. Breevaart, agent te H. I. Ambacht ./ 7.80; van J. W. v. d. Noorden agent te Krimpen aan de IJssel ƒ 4.—; van A. Provoost, agent te Meliskerke ƒ 3.45; van G. Hup. agent te Nunspeet ƒ 8.70; van H. v. Dorp, agent te Zoetermeer ƒ 2.50; van D. Treur, agent te Zeist ƒ 3.75; van P. v. d. Post, agent te Naaldwijk ('s-Gravenzande) ƒ 3.90; van Adr. de Visser, agent te Serooskerke (Walch.) ƒ 12.30; van K. de Blaey, agent te Terneuzen ƒ 13.80; van K. Klomp, agent te Lunteren ƒ 1.80; van J. Brouwer, agent te Kapelle-Zld. ƒ 4.—; van M. Wilbrink, agent te Apeldoorn ƒ 1.25; van J. W. Averesch, agent te Rijssen ƒ 1.50.

Onze grote en hartelijke dank aan al deze agenten voor de verleende medewerking, waardoor wij een dergelijke prachtige verantwoording kunnen geven Giften voor het Gratis-Lezers-Fonds zijn altijd welkom en worden goed besteed.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.