+ Meer informatie

AMBTSDRAGERSCONFERENTIE 2005

1 minuut leestijd

Op D.V. 2 april a.s. zal de jaarlijkse ambtsdragersconferentie plaatsvinden. In afwijking van de gewoonte komen wij bijeen in het kerkgebouw ‘De Kandelaar’ van onze gemeente te Nijkerk, waar ruime parkeergelegenheid is. Adres: Meinsstraat 4A. Het programma zal iets korter duren dan gewoonlijk, namelijk van 10.30 tot circa 15.00 uur. Als onderwerp is gekozen voor: ‘de tekenen der tijden en de betekenis daarvan voor het geloofsleven van vandaag’. Hoe moeten wij de bijbelse aanwijzingen over de ‘tekenen der tijden’ verstaan, wat hebben zij ons nu te zeggen, wat betekenen deze aanwijzingen voor het gemeentelijk leven, hoe kunnen ambtsdragers er mee omgaan op huisbezoeken etc?

Over deze vragen en de mogelijke antwoorden daarop zal ds. D. Visser van Broeksterwoude-Petrus een inleiding houden en zullen wij aansluitend met elkaar spreken. Begin maart zullen de kerkenraden de officiële uitnodigingsbrief ontvangen. Het comité nodigt ambtsdragers nu alvast van harte uit.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.