Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Hollandse paprika gedijt onder glas
Nederlandse telers kweken veelkleurige vruchtgroente op natuurlijke wijze
De rode paprika is populair, maar Nederlanders weten te weinig raad met de vruchtgroente, en nog minder met de kleurrijke varianten ervan. Dat kan beter, vindt Roos Varekamp van kwekerij De Westhoek in Maasland. "De paprika zit boordevol vitamines en mineralen en wordt in de Nederlandse kassen vrijwel biologisch gekweekt."
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 2 juni 2007
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 2 juni 2007
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's