+ Meer informatie

Bouw vierde kwadrant in Huizen

1 minuut leestijd

HUIZEN — De gemeenter heeft zich donderdagavond uil sproken voor de bebouwing van vierde kwadrant in het besti mingsplan ,,Oostermeent". Dit beurde n^et het aannemen van door de VVD'er dr. E. Veltkamp gediende motie die met zestien te drie (twee SGP en één Progres Huizen) stemmen werd aange men.

De meerderheid van de raad (Cl VVD en Progressief Huizen behalvi heer Van Horen) was van mening de woningnood in het gewest Goo: Vechtstreek zwaarder moet wegen i de wens om een natuurgebied te a ren. Volgens de aangenomen mi moeten de te bouwen woningen (n 2.000)'toegewezen worden volgens zogenaamde gewestelijke verdeelsl tel aan de woningzoekenden van gewest Gooi en Vechtstreek.

De heer Van Horen (PH) was te de bebouwing van het vierde k drant omdat hij vond dat hierdoor Gooi teveel zou verstenen.

De heer H. van Amstel (SGP) sp zich uit voor een langzamere beo wing van het Huizer gedeelte van vierde kwadrant, uitsluitend voor Huizer woningzoekenden. In het ve den heeft Huizen al genoeg opgeoff voor de woningzoekenden van and gemeenten, aldus de heer Van Ams Door de andere fracties werd standpunt bestreden. ,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.