+ Meer informatie

van de technische hogeschool in Delft en de stichting Natuur S£''SS S-Zk'?.".' ÏÏ2,g»

1 minuut leestijd

• , sen, lawaai, uitdroging en verstoring van grondwaterbewegingen en aantaskeersprognoses laten volgens de actie- ting van het broedareaal van vogels groep een afnemende groei tot 80.000 waardoor het aantal vogelsoorten met motorvoertuigen in 1990 zien. 20 tot 50 procent terug zal lopen.

Tot nu toe heeft de aanleg van het Door het verkeer zullen volgens de stuk rijksweg 27 nabij Arnelisweerd 70 actiegroep bovendien veel slachtoffers miljoen gulden gekost, waarvan 50 mjl- onder de vogels en zoogdieren uit het joen gulden nodig was voor de bouw bos vallen en wordt de stilte in een zeer van spoorwegviaducten. Exclusief groot gebied verstoord. Dat zou niet alvoorzieningen voor geluidswering zou leen ten koste gaan van het recreatiegeverdere aanleg van de weg nog zeker bied Amelisweerd, maar ook van de ge130 miljoen gulden kosten. De Vrien- bieden Rhijnauwen en Mereveld. den van Amelisweerd vinden dat dit geld beter gebruikt kan worden voor reconstructie van bestaande wegen, verbetering van voorzieningen tegen geluidshinder en verbetering van openbaar vervoer en langzaam verkeer op basis van een regionaal verkeers- en vervoersplan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.