+ Meer informatie

Zandschilderwedstrijd van Kreaplan

2 minuten leestijd

Wie maakt de mooiste zandgeschilderde wenskaart? Daar gaat het om in de zandschilderwedstrijd, die Stichting Kreaplan dit jaar organiseert ter gelegenheid van de gezinsbeurs Wegwijs '96.

Duizenden beursbezoekers, honderden cursisten en ook vele Terdegelezers maakten vorig jaar voor het eerst kennis met het zandschilderen. Wie heeft ontdekt wat een prachtige dingen je met gekleurd zand kunt maken, kan nu meedoen aan een heuse zandschilderwedstrijd voor jong en oud. Er kan worden meegedaan in vier leeftijdscategorie├źn: jongere kinderen (t/m 8 jaar), oudere kinderen (9 t/m 12 jaar), jeugd (13 t/m 18 jaar) en volwassenen (vanaf 19 jaar). In iedere leeftijdscategorie zijn 3 zandschilderpakketten te winnen, waaronder eerste prijzen ter waarde van 200 gulden (volwassenen), 100 gulden (jeugd) en 50 gulden (kinderen).

Onbeperkt aantal
ledereen mag een onbeperkt aantal zelfgemaakte wenskaarten insturen. Het is toegestaan het gekleurde zand te gebruiken in combinatie met een plaatje of andere technieken, maar bij de jurering wordt uiteraard vooral gelet op de manier waarop er met het zand is gewerkt. Alle inzendingen moeten voorzien zijn van naam, adres, telefoonnummer en leeftijd van de inzender en worden eigendom van Stichting Kreaplan. De inzendtermijn Is inmiddels verlengd tot 28 september 1996. Het resultaat van deze zandschilderwedstrijd zal D.V. worden getoond in de stand van Stichting Kreaplan op Wegwijs '96 van 22 t/m 26 oktober 1996 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Meer informatie over deze wedstrijd en over de benodigde materialen is te krijgen bij Stichting Kreaplan, Mansholtlaan 3, 4463 XG Goes, tel. 0113- 230448.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.