+ Meer informatie

KERKNIEUWS

1 minuut leestijd

Rotterdam-west

Ds. H. van Leeuwen nam dinsdag 12 juni j.l. na een verblijf van ongeveer zes jaar afscheid van de gemeente Rotterdam West. Veel vrienden en belangstellenden uit andere gemeenten waren gekomen om bij dit afscheid Gods Woord te beluisteren. Er was ook een bus uit Urk, de toekomstige gemeente van Ds. Van Leeuwen.

Gesproken werd over Deut. 30:19. Overdacht werd 1. Het gepredikte Woord; 2. Hetschiftende Woord; 3. Het nodigende Woord.

Er was veel aandacht voor dit ernstige woord. Na de slotzegen sprak de scheidende predikant in een persoonlijke ontboezeming de gemeente toe. Ds. I. de Bruyne van Rotterdam Centrum dankte namens de Classis voor de vele arbeid in Schiedam en Pernis. Br. W. Bakker sprak namens Urk, en br. V. d. Sluys namens kerkeraad en gemeente van Rotterdam West.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.