+ Meer informatie

Omrop Fryslan verkoopt voor 3,5 ton reclame

1 minuut leestijd

LEEUWARDEN - Het bedrijf Omroep Reclame Fryslan (ORF) heeft voor de uitzending van het eerste reclameblokje via de Friestalige radiozender al meer dan 2000 reclamespots weten te verkopen aan het bedrijfsleven. De spots vertegenwoordigen samen een waarde van ruim 350.000 gulden.

•De verkoop loopt volgens directeur R. Wielinga van ORF boven verwachting. Omrop Fryslan kreeg deze week als tweede regionale zender van het land toestemming van het Commissariaat voor de Media om met regionale etherreclame te beginnen. Omrop Fryslan is met een dagelijks bereik van zo'n 31 procent van de Friese bevolking een van de best beluisterde regionale radiozenders van Nederland.

Omrop Fryslan zal op 2 januari 1992 voor het eerst regionale reclameblokjes uitzenden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.