+ Meer informatie

USSELMUIDEN - De

1 minuut leestijd

ZOETERMEER - De raad van Zoetermeer besloot gisteravond het plan voor het nog te ontwikkelen deel van de wijk Rokkeveen voor 583.000 gulden aan te passen. Voor dit bedrag wil het college de kwaliteit van de woonomgeving en de verkeersveiligheid verbeteren. Herhaaldelijk bleek dat daarover ontevredenheid bestaat onder bewoners in het al bestaande deel van de wijk. B en W kiezen voor verandering van de oorspronkelijke plannen, ondanks het feit dat zelfs in de huidige opzet de exploitatie van Rokkeveen niet sluitend is. Bovendien sluiten zij niet uit dat de maatregelen ten koste gaan van ongeveer zeventien woningen.

Rijksdienst Monumentenzorg heeft het plan voor de restauratie van de hervormde kerk in Zalk goedgekeurd. Dit gaat ongeveer 1,3 miljoen gulden kosten, waarvan 860.000 gulden subsidiabel is.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.