+ Meer informatie

Verslagen uitzending ds. Vreugdenhil

2 minuten leestijd

Dezer dagen ontvingen wij het „Tot een getuigenis voor alle volken", een in de vorm van een boekwerkje uitgegeven verslag van de bevestiging, intrede en afscheid van ds. C. G. Vreugdenhil. Het is een uitgave van bet zendingsbureau van de Geref. Gemeenten. Ds. Vreugdenhil is onlangs als zendeling in dienst dezer gemeenten naar West-Irian vertrokken.

Het boekje bevat de bevestigingspreek van ds. H. Rijksen, op 10 april jl. en het woord waarmee ds. Vreugdenhil zich verbond aan de gemeente van Zoetermeer. Verder is opgenomen de toespraak van ds. A. Vergunst tot ds. Vreugdenhil op de landelijke zendingsdag op 30 april in Hilveisum en diens afscheidswoord. Bovendien zijn de preek, waarmee ds. Vreugdenhil afscheid nam van Zoetermeer en een toespraak van ouderling N. van der Kolk opgenomen.
Het boekje is verlucht met enkele aantrekkelijke foto's. Het is tegen betaling van ƒ 6,90 franco verkrijgbaar bij: Zendingsbuireau Geref. Gemeenten, Kon. Wilhelminaplein l, Krimpen aan den IJssel.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.