+ Meer informatie

Bondsdag jeugd Geref. Gem.

1 minuut leestijd

WOERDEN — Op zaterdag 9 mei heeft de Jeugdbond van de Gereformeerde Gemeenten de jaarlijkse bondsdag voor de boven zestienjarigen belegd. De dag wordt gehouden in „De Doelen" te Rotterdam en begint om 10.00 uur. Het thema is „...dan is de nacht een helder licht!"

Dat is ontleend aan Psalm 139 waarin de waarschuwing doorklinkt dat alle dingen bij de Heere bekend zijn. En al zouden we zeggen „de duisternis zal mij immers bedekken", dan nog geldt „dan is de nacht een helder licht om ons". Daarover spreekt — na de opening door ds. R. Kattenberg van Lelystad — ds. J. J. Tanis van Wageningen.

Voor jongeren die de Heere vrezen is het ook een troost dat de Heere alle dingen weet. Daarover spreekt ds. J. M. Kleppe van Woerden met als thema „in de nacht een licht voor mij". Ds. A. Elshout uit Slikkerveer hoopt de bondsdag te sluiten.

Tijdens de bondsdag hoopt men ook de actie „Onderwijs voor vluchtelingen" ten behoeve van de Hmongs af te sluiten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.