+ Meer informatie

Enthousiasme

1 minuut leestijd

Er wordt in de periode van oktober tot en met maart in Madurodam altijd hard gewerkt aan herziening, vernieuwing en verbetering. De heer Woltjer verklaarde dat Madurodam zich voor dit Jubileumjaar extra heeft ingespannen. Het ziet er In alle opzichten perfect uit, zodat we met enthousiasme het nieuwe seizoen ingaan. Alle gebouwen hebben een volledige opknapbeurt gehad. Tientallen decoratieschilders en een aantal schrijnwerkers henbben zich maanden ingespannen om er zorg voor te dragen dat elk gebouw, elk monument en alle andere modellen tot in de puntjes verzorgd zijn.

Ook op technisch gebied hebben de fijnmetaalbewerkers en de instrumentenmakers zich ingezet op zulk een wijze, dat de bedrijfszekerheid van de vele bewegende objecten gewaarborgd Is.

De mlniatuurspoorweglnstallatie, die dikwijls model staat voor de Nederlandse Spoorwegen om nieuwe Ideeën op materieel gebied te testen, is zo „up to date" dat het als voorbeeld voor de Europese Spoorwegen kan dienen, ook wat de beveiliging van overwegen betreft.... De middenstanders van Madurodam hebben de etalages opnieuw ingericht, en de directie van Schiphol-Madurodam heeft weer een aantal landingsrechten verleend onder meer aan de nieuwe DO-10 van Pakistan Airlines, de Boeing 747 van Quantas, terwijl

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.