+ Meer informatie

Personeel en directie Leonard Lang aan tafel

Voorlopig geen berichten naar buiten

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — De vakbonden en de centrale ondernemingsraad van Fiat-importeur Leonard Lang in Amsterdam gaan met de directie praten over de moeilijkheden die in hel bedrijf zijn ontstaan.

Gedurende dit overleg zullen noch aan het personeel noch aan de pers mededelingen worden gedaan. Na afloop zullen de resultaten aan het personeel voorgelegd worden,, dat dan zal beslissen of er iets naar buiten mag komen en zo ja wat. Dit is maandagmorgen besloten tijdens een personeelsvergadering, die bijeengeroepen was door de cor en de bonden

De problemen bij Leonard Lang ontstonden toen eind vorige week bekend werd dat de directie besprekingen voerde met Fiat in Turijn over overname van het bedrijf. Volgens Cor en de Bonden zouden daarbij zeshonderd van de in totaal elfhonderd arbeidsplaatsen in Amsterdam, Bom en Apeldoorn verloren gaan. rectie is niet voor haar taak berekend", aldus Van Zatiten.

Een meerderheid van het personeel was van mening, dat eerst met de directie gesproken moet worden, voor er verdere stappen ondernomen kunnen worden. Men sprak de vrees uit, dat de negatieve publiciteit rondom het bedrijf een ongunstige invloed op de verkoopresultaten zou hebben.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.