+ Meer informatie

Ontmoetingsdag op Urk

2 minuten leestijd

Nog slechts een of twee dagen en het is zaterdag 26 augustus 1972, de dag, waarop vele vrienden en vriendinnen van „Bewaar het Pand” en belangstellenden elkaar op Urk hopen te ontmoeten.

De sprekers van die dag zijn bekend. Ten overvloede wijzen we daarvoor nog op de aankondiging in de binnenzijde van dit nummer.

We willen er op aandringen tijdig te komen, zodat we op het aangegeven uur met z’n allen kunnen beginnen. Dat geldt zowel voor de morgenals middagsamenkomst.

Er zal naar worden gestreefd de morgensamenkomst om 12 uur te eindigen. Dan hebben de bezoekers ruimschoots gelegenheid om hun boterham te gebruiken. Zij die van buiten komen kunnen gebruik maken van het gebouw Irene, dat tot ongeveer half 2 beschikbaar is. Daar kan men ook gratis koffie krijgen. Wij zullen de kosten wel met de beheerder verrekenen, waarbij wij er van uitgaan, dat men evenals bij vorige ontmoetingsdagen dat goed maakt in de collecte, die in beide samenkomsten wordt gehouden.

Na de maaltijd kan men dan nog wel het dorp en de havens gaan bezichtigen.

Het is de bedoeling, dat de middagsamenkomst ongeveer 4 uur gesloten wordt. Ook zij, die van verre komen kunnen dan onder de bewarende hand Gods weer niet zo laat thuis zijn.

In het vorige nummer van ons blad schreven we, dat men thans uit zuidelijke richting via Muiderberg of Harderwijk door de Flevopolder kan rijden, richting Emmeloord. Ter aanvulling van deze mededeling willen we er nog even op wijzen, dat men ook via Elburg in de Flevopolder kan komen. Dat is van belang voor hen, die meer in het zuid-oosten wonen.

De Heere geve ons een goede dag.

Tot ziens D.V. op Urk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.