+ Meer informatie

HET LIED IN DE EREDIENST

2 minuten leestijd

Dagelijks zijn de bestellingen voor de brochure van Ds. Tanis onder bovenstaande titel binnengekomen. In sommige gemeenten zijn er vele geplaatst. Bovenaan staat een gemeente, waar enkele personen alle daarvoor in aanmerking komende gezinnen, ook buiten eigen kerkverband, bezocht hebben, met het resultaat, dat daar vele tientallen brochures zijn afgenomen.

Er is nog een kleine voorraad. Zo nodig komt er een nieuwe druk. Men gelieve niet lang te wachten. De brochure kan bij mij besteld worden door overmaking van f 1,60 per exemplaar op mijn postrekening 652422.

Ds. G. Blom, Meerkerk

N.B. Iemand stelde de vraag of de 2e druk niet een heel goedkope uitgave kan worden, die bij voorbeeld uitgedeeld kan worden op schoolvergaderingen. Zoiets als de begrotingsrede van Ir. Van Dis, die door de S.G.P. uitgegeven wordt. Hij wijst er op, dat men op vele plaatsen en dorpen zit met het probleem van oude of nieuwe psalmberijming.

Wij geven dit even door. De problemen zijn er inderdaad. De suggestie is goed. Natuurlijk willen we onze medewerking verlenen. Het is echter niet gemakkelijk om een heel goedkope uitgave te verzorgen. Dan moet de afname ook heel groot zijn. Als hier belangstelling voor is, is het een zaak, die we nader zullen overwegen. Het woord is dus nu aan hen, die hier belangstelling voor hebben. Zij kunnen aan mijn adres schrijven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.