+ Meer informatie

Hulp van ICH voor Bangla-Des]

1 minuut leestijd

ICH, het hulpverleningsorgaan van de Internationale Raad van Christelijke Kerken, heeft een bedrag van ƒ 30.000,- beschikbaar gesteld voor het hulpverlenlngswerk in Bangla Desh. De bedoeling is dat dit werk zal plaats vinden via de kanalen van kerk en zending. Deze ƒ 30.000,- zijn slechts de inzet voor grote hulpacties die gevoerd gaan worden. De nood is onuitsprekelijk groot, 80 procent van het land staat onder water, 3000 mensen zijn door verdrinking om het leven gekomen, 20.000 stuks vee zijn verdronken. Er is een ernstig voedseltekort. ICH snelde te hulp toen in 1953 ons land door overstromingen werd getroffen. Het doet een dringend beroep op ieder thans anderen in watersnood te helpen. Het gironummer is 261100, ICH, Amsterdam, met vermelding: Bangla Desj,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.