+ Meer informatie

Dollar stabiel

1 minuut leestijd

AMSTERDAM (ANP/KRF) Evenals gisteren heeft de dollar vandaag aan het begin van de handel op de Europese wisselmarkten weinig beweging laten zien. In Amsterdam stond de dollarkoers om 10.00 uur op ƒ 1,9725 na een slotkoers van ƒ 1,9740 op de voorgaande dag.

Eerder vandaag kwam er op de markten in het Verre Oosten enige beweging in de dollarkoers door geruchten dat de Chinese leider Deng Xiao Peng was overleden. Deze geruchten, waarvan geen bevestiging werd gegeven, zorgden voor enige dollaraankopen.

Ook in de goudprijs kwam weinig verandering. In Zurich begon de handel op 354,60 dollar per ounce (31,1 gram). Gisteren werd bij het slot van de handel een prijs opgegeven van 354,75 dollar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.