+ Meer informatie

^an Aardenne )eniiddelt bij Asselbergs

1 minuut leestijd

EN HAAG — Minister Van lenne van Economische zaken gaan bemiddelen bij het vinden een bedrijf dat bereid is de ijzerTij Asselbergs in Bergen op m over te nemen. ocht het niet lukken een onderne; in Asselbergs te interesseren dan faillissement van het zeer moderbedrijt (600 werknemers) onafibaar. Dit is gisteren gebleken tij-

mondeling overleg tussen de e kamercommissie voor Economizaken en minister Van Aardenne. j voorkeur wordt gezocht naar een srlands bedrijf om Asselbergs over smen. Volgens het VVD-Tweede erlid Jacobse is inmiddels gebledat Estel (het samenwerkingsver1 tussen Hoogovens en Hoesch) er ig voor voelt om Asselbergs over emen. Enige tijd geleden stelde Aardenne nog anderhalf miljoen en voor Asselbergs beschikbaar, r toen bleek dat dit bedrag vol;t onvoldoende was om het bedrijf idden, werd het geblokkeerd. Se1976 heeft het rijk 72 miljoen gulin Asselbergs gestopt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.