+ Meer informatie

TNO beproeft chemische wapens op proefdieren

1 minuut leestijd

DEN HAAG - TNO, de organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek, beproeft chemische wapens op dieren. Dit is gebleken uit een antwoord van minister Ter Beek van defensie.

Ter Beek ging in op vragen van D66-afgevaardigden in de Eerste Kamer over de defensiebegroting 1990. De ontspanning tussen Oost en West kan een akkoord over een verdrag dat niet alleen gebruik, maar ook produktie en. opslag van chemische wapens verbiedt,- vergemakkelijken. Maar ā€˛zolang gebruik mogelijk blijft, blijft ook onderzoek naar behandelr en beschermingsmogelijkheden tegen deze wapens noodzakelijk", aldus de minister.

D66 had gesuggereerd de dierproeven vanwege de groeiende ontspanning te staken. Het Geschenkenhuis (S\ Wij hebben een schitterende collectie Gero en Keltumcassettes in onze zaak. (Ook serviezen e.d.) Graag tot ziens!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.