+ Meer informatie

A^)erser opgepakt

1 minuut leestijd

ARNHEM — De officier van Justitie bij de Rechtbank in Arnhem heeft een 22-iarige man uit Nijmegen gedagvaard die ervan wordt verdacht vorig jaar november een poging te hebben gedaan Heinz bv in het Gelderse Eist een miljoen gulden af te persen.

Hij zou hebben gedreigd in flessen ketchup een gevaarlijk hormoonpreparaat te stoppen, als het bedrijf niet met het gevraagde geld over de brug kwam. De Nijmegenaar zei later telefonisch waar het geld overhandigd moest worden. De directie van Heinz deed mee. maar waarschuwde ook de politie, die een val zette. De Nijmegenaar moet op dinsdag 2 juni voorkomen bij de rechtbank in Arnhem.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.