Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Verse vis is slank, stevig en ruikt naar de zee

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Verse vis is slank, stevig en ruikt naar de zee

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

De tijd dat de visboer met een bakfiets door de straat reed, is voorbij. Alleen op grote markten tref je nog kramen aan met vissen die rechtstreeks van de visafslag komen. Verse vis is populair, maar de verleiding om kant-en-klare visfilets in de supermarkt te kopen is groot. Toch gaat er volgens Rick Steins niets boven de smaak van verse vis. Zijn boek met de titel "Verse vis" is een compleet naslagwerk en kookboek tegelijk.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 9 november 2002

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Verse vis is slank, stevig en ruikt naar de zee

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 9 november 2002

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's