Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Verse vis is slank, stevig en ruikt naar de zee
De tijd dat de visboer met een bakfiets door de straat reed, is voorbij. Alleen op grote markten tref je nog kramen aan met vissen die rechtstreeks van de visafslag komen. Verse vis is populair, maar de verleiding om kant-en-klare visfilets in de supermarkt te kopen is groot. Toch gaat er volgens Rick Steins niets boven de smaak van verse vis. Zijn boek met de titel "Verse vis" is een compleet naslagwerk en kookboek tegelijk.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 9 november 2002
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 9 november 2002
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's