+ Meer informatie

Kant-en-klare dipsausen

1 minuut leestijd

Chips en zoutjes of gezondere hapjes als komkommer en radijs schijn je niet meer zonder dipsaus te kunnen nuttigen. De rijen flessen in de supermarkt met sausje zus en dipje zo bewijzen dat. Ook dipsauzen in poedervorm, aan te maken met bijv yoghurt, kunnen aangeschaft worden. Als alleen Jantje smaak kerrrie lust, is de inhoud waarschijnlijk ranzig voor de fles leeg is. Vandaar dat Remia met dipsaus (kant en klaar) in kleine kuipjes komt. Het dekseltje is een stukje folie, ongeveer zoiets als bij een kuipje smeerkaas. Voor één persoon bevat zo'n kuipje nog heel wat saus (50 ml), maar misschien heeft een grootverbruiker dat in een avond wel achter de kiezen. De dipsauzen zijn per twee smaken verpakt. Er is keus uit cocktailsaus en kerriesaus, cocktail en knoflook, of kerrie en knoflook. Je proeft best dat je knoflook of kerrie op je tong hebt, maar uitgesproken pittig zijn de smaken niet. De sauzen zijn ook gesöhikt om een salade aan te maken of bij vlees te serveren, maar een groot gezin zal dan waarschijnlijk liever een grotere verpakking nemen. Tenzij slechts enkele personen saus bij het vlees willen. Twee kuipjes samen kosten./' 1,19.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.