Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

#update

Bekijk het origineel

+ Meer informatie

#update

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

En het was winter. (Joh. 10:22b) Staat dit in de Bijbel? Jazeker! Lees de korte meditatie van evangelist J. Krijgsman hierover via de QR.


Oproep

Gebruiken jullie het adventspakket van de Jeugdbond? Deel een leuke foto op Instagram met #verschilvandagennacht. Of stuur jouw foto via Instagram naar ons toe: @danielonline.nu. Bedankt!


Recept: Trifle met rode vruchten Zin in een winters toetje? Maak deze heerlijke trifle met rode vruchten. Je hebt er niet veel bijzondere ingrediënten voor nodig.

Ingrediënten:

• 180 ml room

• 350 g kwark

• 60 g suiker

• 300 g rode vruchten (frambozen, bosbessen, aardbeien, rode bessen)

voor de koek:

• 1 ei

• 1 eierdooier

• 50 g suiker

• 50 g bloem

• 1 koffielepel cacaopoeder

Bereiding

• Verwarm de oven voor op 180°C.

• Meng het ei, de eierdooier en de suiker met een klopper. Voeg 1 eetlepel warm water toe en klop tot het mengsel wit wordt en verdriedubbeld is in volume. Zeef de bloem en het cacaopoeder en voeg die toe.

• Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak een cirkel met een diameter van ongeveer 18 cm van het beslag. Zet het beslag 10 minuten in de oven.

• Klop de room stevig. Meng de kwark met de suiker en voeg de opgeklopte room toe.

• Snijd 4 rondjes uit het gebak van dezelfde grootte als de glaasjes.

• Verdeel de helft van de rode vruchten over de glaasjes. Lepel de helft van de kwarkroom over de vruchten. Leg in elk glaasje een stukje gebak. Verdeel de rest van de rode vruchten over de glaasjes. Houd enkele vruchten opzij. Lepel de rest van de kwarkroom over de glaasjes. Zet je toetje daarna 2 uur in de koelkast. Voeg later als garnering de rest van de vruchten toe.

Eet smakelijk!

Dit artikel werd u aangeboden door: Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 december 2022

Daniel | 36 Pagina's

#update

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 december 2022

Daniel | 36 Pagina's