Bekijk het origineel

Intermezzo 2

+ Meer informatie

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Het tweede herenteam van Intermezzo lijkt de impasse doorbroken te hebben Na twee achtereenvolgende gelijke spelen tegen laaggeplaatste tegenstanders lukte het hen nu in de uitwedstrijd tegen het altijd gevaarlijke Volley/Quick uit Stnjen, het wedstrijdritme te hervinden

Er werd erg goed gestart Fel en opportumstisch spel bracht al snel een ruime voorsprong, die niet meer werd weggegeven 5-15 De tweede set bracht de verwachte terugval De beweging was uit de verdediging verdwenen en ook aan het net werd minder attent gespeeld. Lange tijd stond er een 12-14 voorsprong voor de blauw-witten op het score-bord, maar de gastheren konden nog tot 14-14 gelijk komen, vooraleer Intermezzo de set in wmst om wist te zetten.

In de volgende set waren zij niet zo gelukkig Vrij lakoniek werd Volley/ Quick toegestaan deze set met 15-10 te winnen. Dat deze houding verantwoord was bleek in de vierde set, toen gelijk vanaf het begin de zaken serieus werden aangepakt. Een heftig tegenspartelend V/Quick zag geen kans een superieur Intermezzo te bedreigen Met 4-15 setwmst werd de wedstrijd m Intermezzo's voordeel beslist.

Zaterdag a s om 16 15 uur wacht Intermezzo 2 de wedstrijd van de waarheid, want dan ontvangt de koploper van de tweede klasse VC Goeree de nummer 2, die op twee punten achterstand staat Na deze wedstrijd zal meer duidelijkheid over de kampioenschappen van het tweede herenteam bekend zijn.

Van de overige herenteams wist Intermezzo 1 deze week niet tot wmst te komen. Wik/BW dwarsboomde de heren in dit streven, door met 3-1 te winnen Heren 3 deed het beter en bond m

Strijen Volley/Quick 2 aan de zegebel' 1-3

Heren 4 zag zijn wedstrijd tegen Mevo 4 met 3-1 verloren gaan, terwijl heren 6 m de streekderby tegen Sparta/H3 een 1-0 achterstand omzette m 1-3 wmst

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.