Bekijk het origineel

Interiviezzo  Bekert Verder

+ Meer informatie

Interiviezzo Bekert Verder

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Het eerste herenteam van Intermezzo heeft de eerste bekerronde overleefd. Blnnenv ijftig minuten werd derde klasser Sunlight met 3-0 teruggewezen. Intermezzo,d at aantrad zonder de geblesseerde Bram Schellevis, begon goed en na een 5 - 1 voorsprong, na een time-out van de gasten, leek Intermezzo in moeilijkheden te komen: 6-5. Hierna stelden de gastheren goed orde op zaken en met een sterke aanval, die veelal via het midden liep, werd de eerste set met 15-6 gewonnen.

Via 6 - 1, 11 - 6 en 15 - 7 nam Intermezzo een simpele 2 - 0 voorsprong. Slechts een handjevol bezoekers zagen de thuisspelende favorieten in de 3de set een 8 - 0 voorsprong nemen, en een 15-0 overwinning leek op dat moment zeker niet onmogelijk. Door enkele foutjes van de overigens goed leidende scheidsrechter Aad Ketting kon Intermezzo de O nieth andhaven, waarna Sunlight, onverwacht toch nog goed terugkwam. Via 14-6 werd het 14 - 10, waarna Cees Arensman met een keiharde opslag de wedstrijd besliste: 15 - 10 en dus een eenvoudige 3-0 winst.

Intermezzo 2 uitgeschakeld :

De dames van Intermezzo zijn tegen het Rotterdamse Viano niet verder gekomend an een 2-3 nederlaag. In de beginfase van de Ie set had Intermezzo de touwtjes goed in handen en werden de gasten op een 8-4 achterstand gezet.

Naarmate deze set vorderde trok Viano steeds meerh et niitiatief naar zich toe en dat resulteerde in een 13 - 15 winst. De 2e set betekende een drama voor Intermezzo, geen enkele aanval lukte, en hoewel coach Arie Domselaar via time-outs n ogtrachtte te redden wat er te redden viel, werd het 1-15 voor de Rotterdammers.

Intermezzo vocht echter terug en via 9 - 5 en 12 - 6 trok het de 3de set naar zich toe: 15 - 11. Strijdlustig en zichtbaar opgelucht door de setwinst, ging Intermezzo door en ook nu werd VianO op achterstand gezet.

Na een 12-8 voorsprong van de blauw-witte gastvrouwen kwam Viano terug tot 13 - 12, maar het kon niet verhinderen dat Intermezzo ook deze set zegevierde met 15 - 13. Geschrokken door deze nederlagen liet Viano in de beslissende 5de set haar ware gezicht zien: 5 - 15. Jammer voor Intermezzo, maar terecht, bekert Viano verder.

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.