Bekijk het origineel

Eervolle nederlaag Intermezzodames

+ Meer informatie

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Vol slechte moed vertrok dames 1 naar het verre Hulst om daar te spelen tegen lijstaanvoerder Morres/H. Hoewel de wedstrijd verloren ging gebeurde dit niet op de door velen gevreesde smadelijke manier.

Integendeel, nadat de eerste set met klein verschil (15 - 12) verloren was gegaan werd in de tweede set orde op zaken gesteld. Inzet en goede aanvalsvariaties brachten Intermezzo onverwacht op gelijke hoogte: 11 - 15.

De derde set werd het breekpunt van de wedstrijd. Twee hard vechtende ploegen gaven elkaar geen duimbreed toe. Tot 7-7 gingen de dames gelijk op. Toen slaagde Morris erin via 12-7 uit te lopen naar 14 - 8. Intermezzo zag nog kans terug te krabbelen tot 14 - 11, maar toen waren het de gastvrouwen die de set uit wisten te maken.

Geestelijk aangeslagen en lichamelijk uitgeput gingen de dames van Intermezzo in de vierde set met 15-1 ten onder; maar de eer was gered. Heren twee blijft winnen. In

Heren twee blijft winnen. In een erg goede wedstrijd werd Rowido, derde in de competitie, met O - 3 in eigen huis geklopt. Hierdoor blijft Intermezzo 2 aan de leiding. Alleen in de eerste set waren er wat moeilijkheden toen Intermezzo wat al teveel op hun voorsprong vertrouwde. Rowido werkte de verschilpunten weg en Intermezzo moest nog grote moeite doen de set met 15 - 17 te winnen. In de andere twee sets hebben ze het niet echt moeiUjk gehad: 6 - 15 en 12 - 15. Heren 3 verloor maandag al

Heren 3 verloor maandag al met 3-1 van koploper Beursgroep/A. De heren speelden een goede wedstrijd tegen dit sterke team en hielden tot de laatste punten de spanning erin. In de laatste set werd zelfs nog een voorsprong genomen, die echter niet uitgebuit kon worden. Op het nippertje ging deze set naar Beursgroep: 15 - 13. Dames 3 deed het beter. Met

Dames 3 deed het beter. Met in de gelederen een invalster uit de meisjes junioren werd een 1-3 overwinning behaald bij Volley A/v. d. Berg. Bij de mini's vielen de eerste

Bij de mini's vielen de eerste kampienteams te noteren. Jongens D1 heeft een zo grote voorsprong opgebouwd, dat zij nu al niet meer te achterhalen zijn en ook Meisjes E is door de O - 3 overwinning op Data C/DVO niet meer in te halen.

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.